середа, 21 грудня 2011 15:52

Таємнича смерть кримського сапера: прикра помилка чи вбивство

Вибух стався у власному будинку рятувальника. За однією з версій, він розпилював знайдені боєприпаси, за іншою - сапера підірвали.

Від вибуху, який прогримів у будинку співробітника МНС, що проживав в с. Глазовка, повибивало вікна і знесло дах. Виникла пожежа, пише allkerch.com.

Сусіди повідомили наступне: протягом двох днів, що передують вибуху, з двору загиблого співробітника МНС лунали звуки начебто розпилювали метал. Одні сусіди кажуть, що сапер пиляв труби для підключення до газової мережі, інші - привезені з розмінування боєприпаси.

Крім того, місцеві жителі повідомили про те, що за деякий час до підриву сапер приходив в Глазівську сільську раду, де говорив про підрив свого будинку якимись злочинними елементами. Один із співробітників сільської ради неофіційно підтвердив цю інформацію. Так чи інакше, після відвідин сільської ради, сапер повернувся додому, де незабаром і стався вибух.

У прес-службі Ленінського РВ ГУ МВС інформації по даній справі немає.

Зараз ви читаєте новину «Таємнича смерть кримського сапера: прикра помилка чи вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі