середа, 12 червня 2013 12:35

"Свободівець" на Волині потрапив у ДТП

У Волинській області в ДТП розбив собі машину депутат від партії "Свобода" Валерій Черняков. Про аварію на трасі "Ковель-Луцьк" розповіли у прес-центрі Державтоінспекції України у Волинській області.

"Повідомлення про дорожню пригоду на трасі "Луцьк-Ковель" надійшло вчора. В наслідок зіткнення механічних ушкоджень зазнали три автомобілі. Постраждалих у цій аварії не було, принаймні до лікарні нікого не забрали", - розповіла Інга Коваль з прес-служби обласної ДАІ.

За попередніми даними встановлено, що 25-річний мешканець Рожищанского району спровокував це ДТП. Він на автомобілі Volkswagen T5 виїхав на головну дорогу, не надавши переваги двом автомобілям, що і стало причиною зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині внаслідок ДТП постраждали дві дівчинки

На місце інциденту виїжджали керівництво обласного управління міліції, Державтоінспекції та слідчо-оперативна група Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області.

Колега та однопартієць Чернякова Юрій Сиротюк повідомив, що Валерій зараз почувається добре.

"Нещодавно з ним розмовляв по телефону. Почувається начебто нормально, розбив хіба що свою машину. За кермом був він, послугами водія, наскільки я знаю не користується", - зауважив Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" на Волині потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі