пʼятниця, 09 червня 2017 07:17

Сутички на концерті Білик: відкрито дві кримінальні справи

Сутички на концерті Білик: відкрито дві кримінальні справи
В Одесі поліція відкрила дві кримінальні справи за фактом зіткнень між активістами і поліцією. Фото: iPress

В Одесі поліція відкрила дві кримінальні справи за фактом зіткнень між активістами і поліцією під час концерту Ірини Білик.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Одеській області.

"Низка активістів почали навмисно провокувати поліцейських, які забезпечували охорону публічного заходу, та відвідувачів концерту. Також ці громадяни вчиняли хуліганські дії, штовхалися, кидалися яйцями, вигукували нецензурну лайку та ображали гостей заходу", - йдеться в тексті.

У поліції додали, що концерт проводився на законних підставах, а серед відвідувачів було багато жінок з маленькими дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик попри сутички провела концерт

Порушено кримінальні виробництва за ознаками ч.2 ст.296 (хуліганство) і ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Російський співак Філіп Кіркоров відзначив 50-річчя. Привітати його з'їхалося чимало артистів. Були на святі й українці. Особисто поздоровили Кіркорова Ані Лорак, Ірина Білик, Таїсія Повалій та Віра Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Сутички на концерті Білик: відкрито дві кримінальні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі