понеділок, 11 січня 2021 18:11

Сусід заманив у квартиру 12-річну дівчинку і зґвалтував

Сусід заманив у квартиру 12-річну дівчинку і зґвалтував
Чоловік сказав дитині, що нібито потребує допомоги і заманив її у свою квартиру Фото: socportal.info

У місті Василівка Запорізької області сусід зґвалтував 12-річну дівчинку, доки її мати була на роботі.

Чоловік сказав дитині, що нібито потребує допомоги, і заманив її у свою квартиру, повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харківській області чоловік зґвалтував 14-річну дівчину

"9 січня близько 16:00 до чергової частини Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області зі спецлінії 102 надійшло повідомлення від 12-річної дівчинки про зґвалтування її чоловіком. Дитина самостійно зателефонувала до поліції, вирвавшись з рук зловмисника. Під час подальших оперативно-слідчих дій встановлено, що чоловік під приводом необхідної йому допомоги запросив до своєї квартири дівчину 2008 року народження, яка мешкала по сусідству. У цей час її мати була на роботі. У приміщенні зловмисник зґвалтував неповнолітню природнім шляхом", - сказано в повідомленні.

Ґвалтівника затримали й помістили в ізолятор тимчасового тримання. У його помешканні провели обшуки та вилучили речові докази.

10 січня чоловіку оголосили про підозру. Йому загрожує 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

У Харкові 44-річний чоловік зґвалтував 15-річну дівчину. Про те, що зґвалтували її дитину, поліцейським повідомила мати. Чоловік силою затягнув дівчину до своєї квартири.

Зараз ви читаєте новину «Сусід заманив у квартиру 12-річну дівчинку і зґвалтував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі