вівторок, 05 жовтня 2021 15:32

Суддю Майдану оштрафували на 850 грн за резонансну ДТП - адвокатка оскаржуватиме

Суддю Майдану оштрафували на 850 грн за резонансну ДТП - адвокатка оскаржуватиме
Суддю Майдану, яка напідпитку ледь не в'їхала у людей, оштрафували на 850 грн. Фото: Фото: facebook.com/zupynylosia

Суддю Деснянського райсуду Києва Світлану Колегаєву, яка напідпитку скоїла ДТП, оштрафували на 850 грн за пошкодження вулиці в результаті аварії.

Рішення ухвалили в Оболонському райсуді столиці в понеділок, 4 жовтня, пише Watchers.

У залі суду обвинуваченої та прокурора не було. Присутня була тільки адвокатка порушниці. Вона вимагала провести додаткову експертизу. Суд відмовив. Адвокатка заявила, що оскаржуватиме рішення суду.

Суд розглядає окреме провадження проти Колегаєвої щодо протоколу про керування машиною напідпитку. Рішення поки немає. Проте невідомо, чи підтвердився стан сп'яніння судді, оскільки патрульні інформацію про ДТП не оновлювали, зазначило видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховний суд виправдав суддю-хабарника - він вийде з колонії

Увечері 21 серпня 2021-го Світлана Колегаєва потрапила в ДТП на Оболоні в Києві. Жінка за кермом Audi була п'яною. Вона влетіла в стовп і ледь не збила людей. Очевидець розповів, що швидкість автомобіля була понад 100 км/год. Справу нібито намагалися "зам'яти".

На місці зібралося багато місцевих жителів, які вирішили дочекатися приїзду поліції. Прибулии чотири патрульні машини. Проходити алкотестування порушниця відмовилася. Зробити це хотіла в нарколога.

Суддя Колегаєва відома тим, що під час Майдану ухвалювала рішення проти активістів. Одного посадила на 30 днів у СІЗО. Згодом намагалася це приховати в декларації чесноти.

Зараз ви читаєте новину «Суддю Майдану оштрафували на 850 грн за резонансну ДТП - адвокатка оскаржуватиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі