четвер, 11 серпня 2016 13:59

Судять сатаністів, які убили жінку і розчленували її дитину

Судять сатаністів, які убили жінку і розчленували її дитину
ye.ua

У Хмельницькому розпочався гучний судовий процес над 36-річним Сергієм Любенко та його спільницею 20-річною Юлією Бойко з Вінниччини.

Їх називають сатаністами-канібалами. Вони практикували окультизм.

До початку суду слідчі встановили, що чоловік начебто сповідує вигадану релігію, яка включає жертвоприношення та канібалізм, повідомляє ye.ua.

Підозрюваний чоловік зізнався у злочинах, але на суді вибачення у рідних не попросив. Лише дівчина вибачилася і сказала, що не зможе їм повернути вбитих дітей.

Родичі убитих гадають, що вбили дівчинку не під приводом релігійних обрядів, а щоб продати органи дівчинки.

"Якби я мав би таку волю, я би поступив з ним точно так само, як він поступив з моєю дитиною" - сказав батько загиблої дівчинки Володимир Христюк.

Люди шкодують, що в Україні немає найвищої міри покарання. Прокуратура вимагає довічне позбавлення волі.

Експертиза показала обидва канібали – не божевільні.

Читайте також: Чоловік повісився на цвинтарі біля дружини

Раніше Gazeta.ua повідомляла, торік 10 серпня поблизу лісу на Житомирському шосе в Святошинському районі Києва лісник знайшов мертву жінку з простреленою головою. Пізніше за результати ДНК-експертизи підтвердили — то була вінничанка Катерина Обухівська.

Рештки її доньки 10-річної Анни Христюк знайшли 19 вересня в селі Заслучне Красилівського району на Хмельниччині. Їх обох убив коханець жінки. Дитя задушила його спільниця.

Катерина з донькою жили в батьків. Жінка — розлучена. Останній рік зустрічалася з 36-річним Сергієм із Хмельницького. Познайомилися в соцмережі. У серпні стали жити разом.

Зараз ви читаєте новину «Судять сатаністів, які убили жінку і розчленували її дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі