вівторок, 12 жовтня 2021 14:48

Суддя Майдану, яка влаштувала п'яну ДТП, дістала нове покарання

Суддя Майдану, яка влаштувала п'яну ДТП, дістала нове покарання
У Києві п'яна суддя на Audi вилетіла з дороги й мало не збила людей. Фото: facebook.com/zupynylosia

Суддя Деснянського райсуду Києва Світлана Колегаєва дістала покарання за ДТП напідпитку - 17 тис. грн штрафу й позбавлення водійських прав на 1 рік.

Таке рішення виніс Оболонський райсуд 12 жовтня, пише Prosud.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя загинула дорогою на роботу

У липні вона вилетіла з дороги, збила стовп і зупинилася в дереві, мало не збивши пішоходів.

Світлану Колегаєву притягнули до відповідальності за статтею - Керування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. На розгляд справи обвинувачена суддя не з'явилася.

Увечері 21 серпня 2021-го Світлана Колегаєва потрапила в ДТП на Оболоні в Києві. Жінка за кермом Audi була п'яною. Вона влетіла в стовп і ледь не збила людей. Очевидець розповів, що швидкість автомобіля була понад 100 км/год. Справу нібито намагалися "зам'яти".

4 жовтня рішенням Оболонського райсуду Києва суддю Світлану Колегаєву оштрафували на 850 грн за пошкодження вулиці в результаті аварії.

У залі суду обвинуваченої та прокурора не було. Присутня була тільки адвокатка порушниці. Вона вимагала провести додаткову експертизу. Суд відмовив. Адвокатка заявила, що оскаржуватиме рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Майдану, яка влаштувала п'яну ДТП, дістала нове покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі