понеділок, 29 липня 2019 09:01

Суд відпустив водія, який під наркотиками скоїв смертельну ДТП

Суд відпустив водія, який під наркотиками скоїв смертельну ДТП
31 січня цього року на столичній площі Перемоги водій Audi спровокував масштабну аварію. Одна людина загинула. Фото - Прямий

Шевченківський районний суд Києва відпустив під заставу 480 тис. грн водія Audi, який спровокував масштабну смертельну аварію 31 січня у столиці.

Тоді на площі Перемоги він зіткнувся із 5 автомобілями. Внаслідок ДТП 1 людина загинула. Підозрюваний на момент аварії був під дією наркотиків, за висновками експерта.

Столична прокуратура таке рішення оскаржує, повідомили у прес-службі відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпустили бухгалтера, який крав премії поліцейських

"Столична прокуратура подала до Київського апеляційного суду апеляційну скаргу на рішення Шевченківського райсуду, яким підозрюваному в скоєнні масштабної ДТП на площі Перемоги була визначена можливість внесення застави в сумі 480 тисяч гривень як альтернативу триманню під вартою", - розповіли в прес-службі.

Дата розгляду апеляційної скарги ще не призначена.

Водія Infiniti, якого підозрюють у скоєнні кривавої ДТП, відпустили під заставу. За підозрюваного внесли 153 тис. 680 грн того ж дня, коли суд призначив міру запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «Суд відпустив водія, який під наркотиками скоїв смертельну ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі