неділя, 23 червня 2019 15:31

Суд прийняв неочікуване рішення щодо поліцейського, який вбив сім'ю на трасі

Суд прийняв неочікуване рішення щодо поліцейського, який вбив сім'ю на трасі
Поліцейського, який влаштував смертельну ДТП, випустили під заставу в 191 тис. грн. Фото: Оbjectiv.tv

Поліцейського, який спровокував смертельну ДТП на трасі Скадовськ-Каховка у Херсонській області, відпустили під заставу.

Як зазначається, слідчі ДБР 20 червня направили до суду клопотання про тримання під вартою без права внесення застави для підозрюваного, аналогічна позиція була і у сторони обвинувачення. Проте суддя прийняв протилежне рішення. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Незважаючи на це, слідчий суддя Мелітопольського міськрайонного суду виніс рішення про обрання запобіжного заходу з правом внесення застави у сумі 191 тисячі гривень", — розповіла речниця ДБР Анжеліка Іванова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські побили чоловіка, який зробив їм зауваження

Прокуратура та захисник потерпілих оскаржують запобіжний захід.

Аварія сталася 18 червня на трасі Скадовськ-Каховка. Біля селища Миколаївка зіткнулися автомобілі "ВАЗ 21099" і BMW, за кермом якого був поліцейський. Загинули чоловік і жінка. Їхня 9-річна донька дістала важкі травми, померла в лікарні. Аварія сталася з вини правоохоронця.

Зараз ви читаєте новину «Суд прийняв неочікуване рішення щодо поліцейського, який вбив сім'ю на трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі