понеділок, 05 липня 2021 18:55

Стрілянина в Харкові: поранений у важкому стані, кілера не знайшли

Стрілянина в Харкові: поранений у важкому стані, кілера не знайшли
У Харкові підстрелили заступника директора охоронного агенства "Корпус" Артема Мошенського. Кілера шукають. Фото: t.me/MaksymZhorin

Пораненого під час стрілянини в Харкові Артема Мошенського рятують в Інституті невідкладної хірургії.

Він у важкому стані, підключений до апарату штучної вентиляції легенів, розповів Gazeta.ua один з лідерів Нацкорпусу Максим Жорін.

"Кулю дістали. Але він у вкрай важкому стані, зокрема морально-психологічному. Другий день перебуває на апараті штучного дихання, під дією препаратів. Випадок складний, тож лікарі утримуються від прогнозів", — сказав Жорін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілер чекав у дворі: нові подробиці про розстріл представника Нацкорпусу

Друзі розглядають варіанти, щоб перевезти Артема на лікування в закордонну клініку.

Стрільця досі розшукують. Подробиць справи в поліції не розголошують.

30 червня в Харкові на вул. Джерельній, 9А стріляли в Артема Мошенського. Він - один із засновників охоронної фірми "Корпус", представник Національного корпусу. Кілер чекав у дворі. Вистрелив чотири рази, коли Мошенський сідав у авто. Одна куля влучила в шию, зачепила спинний мозок. Стрілок поспіхом тікав через двори. Був у панамці, картатій сорочці та синіх штанах, у руках тримав якийсь пакет. У місті розгорнули спеціальну поліцейську операцію "Сирена".

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в Харкові: поранений у важкому стані, кілера не знайшли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі