пʼятниця, 24 липня 2020 02:38

Столичного бізнесмена розстріляли на очах у 7-річного сина

Столичного бізнесмена розстріляли на очах у 7-річного сина
Машину Ігоря Плекана розстріляли з автоматів.

На Київщині розстріляли столичного бізнесмена Ігоря Плекана.

"44-річний київський бізнесмен, віцепрезидент боксерського клубу Ігор Плекан разом із 7-річним сином їхав на дачу в селі Артемівка Бориспільського району, коли неподалік залізничного переїзду невідомі вискочили з кущів і почали впритул розстрілювати машину з автоматів. У чоловіка влучили щонайменше чотири кулі, проте він зміг з'їхати з дороги у поле, проїхав ще 300 м і зателефонував дружині. Весь цей час поряд був син, якого дивом не поранили", – повідомляє ICTV.

Кілери залишили хлопчика живим, наказали тікати. Дитина прибігла додому, а потім показала матері, де шукати батька. Однак його поранення виявилися смертельними.

Дружина бізнесмена розповіла, що погрози від невідомих надходили регулярно, але чоловік весь час її заспокоював.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не хотіла ділити квартиру: 61-річна жінка замовила колишнього

За повідомленням репортерів, у поліцейських вже є оперативні напрацювання, і найближчим часом "будуть гучні затримання фігурантів вбивства".

Раніше один з лідерів формації С14 Сергій Мазур заявив, що Ігор Плекан – кримінальний авторитет, який має "своє умовне кілерське бюро". Він також начебто паралельно займався "кришуванням" гральних автоматів та незаконних наливайок.

Зараз ви читаєте новину «Столичного бізнесмена розстріляли на очах у 7-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі