четвер, 16 липня 2020 14:57

Не хотіла ділити квартиру: 61-річна жінка замовила колишнього
3

61-річна жителька Костянтинівки  замовила свого колишнього чоловіка, щоб  не  ділити з ним квартиру
Фото: t.me/dkr_npu
61-річна жителька Костянтинівки  замовила свого колишнього чоловіка, щоб  не  ділити з ним квартиру
61-річна жителька Костянтинівки  замовила свого колишнього чоловіка, щоб  не  ділити з ним квартиру

61-річна жителька Костянтинівки на Донеччині за $800 замовила свого колишнього чоловіка. Не хотіла ділити з ним квартиру, яка є у спільній власності.

Кілер мав втопити жертву у ставку. Поліцейські інсценували смерть потерпілого, а замовницю затримали під час передавання грошей виконавцеві злочину. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Поліцейські отримали інформацію, що жінка підшукує виконавця злочину. Тому "вели" організатора на "умовного кілера". Зловмисниця передала кілеру фото жертви, завдаток у розмірі 4500 гривень і довіреність на продаж квартири, яку потерпілий мав підписати. За планом підозрюваної, вбивство мало видаватися нещасним випадком на воді, якщо тіло колись знайдуть, адже чоловік має інвалідність", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зламаний хребет і череп: жертву замовного вбивства врятували під час спецоперації

Поліція провела інсценування злочину. Потерпілий оформив папери, за якими нерухоме майно переходило в розпорядження колишньої дружини, та зіграв роль жертви. Під контролем поліцейських 57-річний чоловік пірнув у водойму.

"Під час передавання другої частини винагороди в сумі 600 доларів замовницю було затримано. У ході обшуків у неї вилучено фотографії "вбитого", які кілер надав як доказ виконання завдання, паспорт потерпілого, а також підписані документи на житло і ключі від квартири. Перед тим, як розрахуватися з виконавцем, організаторка вбивства перевірила справжність довіреності у нотаріуса", - розповіли у поліції.

До обрання запобіжного заходу жінка перебуватиме у слідчому ізоляторі Маріуполя. Їй загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

На Кіровоградщині правоохоронці запобігли замовному вбивству працівниці Академії Служби Безпеки України. Її замовив колишній чоловік. За злочин кілеру мав заплатити $1 тис.

Зараз ви читаєте новину «Не хотіла ділити квартиру: 61-річна жінка замовила колишнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі