неділя, 13 жовтня 2019 16:23

Стало відомо, кого вбили і хотіли розчленувати в столичній квартирі

Стало відомо, кого вбили і хотіли розчленувати в столичній квартирі
У квартирі по вул. Чигоріна в Києві побили, зарізали і хотіли розчленувати громадянина Азербайджану 22-річного Джавіда Гаджієва. Він - виходець з відомої в Баку сім'ї інтелігентів-музикантів. Фото - strana.ua

Стало відомо, кого побили і зарізали в орендованій квартирі в Печерському районі Києва. Це громадянин Азербайджану 22-річний Джавід Гаджієв.

Він - виходець з відомої в Баку сім'ї інтелігентів-музикантів. Його дід - композитор Тельман Гаджієв, а мати Міна Гаджиєва - викладач в Бакинській консерваторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші версії вбивства з розчленуванням

Убитий був студентом одного з вузів Баку і професійно займався танцями. Як він опинився в Києві, батьки не знають. Ймовірно, приїхав в Україну, щоб зустрітися з товаришем, пише "Страна".

Відомо, що квартиру орендував саме товариш Джавіда. Його розшукують.

Тіло в квартирі по вул. Чигоріна знайшли 6 жовтня. Сусіди почули трупний запах і викликали в поліцію. У вбивстві підозрюють товариша покійного, він теж азербайджанець. У квартирі поряд із тілом знайшли бензопилу, три каністри з паливно-мастильної рідиною, гумову маску, сокиру, пакети та інші приладдя. Правоохоронці припускають, підозрюваний збирався розчленувати тіло і вивезти його з квартири.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, кого вбили і хотіли розчленувати в столичній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі