понеділок, 30 жовтня 2017 22:12

Стало відомо про стан Адама Осмаєва

Стало відомо про стан Адама Осмаєва
Адам Осмаєв. Фото: djc.com.ua

Внаслідок розстрілу автомобіля на Київщині колишній доброволець Адам Осмаєв отримав важке поранення в ногу. Його життю нічого не загрожує.

Про це з місця події повідомив народний депутат Дмитро Лінько в коментарі Еспресо.TV.

"Біля залізничного переїзду з автомата розстріляли авто. Аміна Окуєва загинула. Адам Осмаєв отримав важке поранення в ногу. Жити буде. Лікарі сказали, що загрози життю нема", - сказав Лінько.

Чи був в автомобілі ще хтось, нардеп не знає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали імовірних замовників вбивства Аміни Окуєвої

Близько 20:00 на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли з кущів автомобіль, у якому були Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. Жінка загинула.

1 червня на подружжя вже вчиняли напад. Петербурзький чеченець Артур Курмакаев на прізвисько "Дінго", який назвався журналістом французької газети Le Monde, стріляв у Осмаєва. Тоді Окуєвій вдалося вихопити пістолет і поранити нападника. Курмакаева називають "особистим кілером Рамзана Кадирова".

У 2012 році Осмаєва звинуватили в підготовці замаху на Володимира Путіна. У 2014-му Осмаєв очолював добровольчий батальйон імені ічкерійського президента Джохара Дудаєва, який воював в Донбасі. Окуева брала участь в бойових дій разом із ним.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо про стан Адама Осмаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі