четвер, 04 січня 2018 09:43

Стало відомо, хто батько дитини 12-річної школярки зі Львівщини

Стало відомо, хто батько дитини 12-річної школярки зі Львівщини
Тетяна Лучишин у вересні народила здорову дівчинку, однак відмовлялась назвати ім'я справжнього батька дитини. Фото - Високий замок

Батьком дитини 12-річної Тетяни Лучишин з Борислава виявився її двоюрідний брат 14-річний Остап.

Експертиза, яку проводила поліція, біологічного батька не виявила. Тести пройшли вітчим Тані Іван, її зведений і рідний брати. Потім ДНК-тест здав Володя, сирота, який живе з родиною, та рідний брат матері – Михайло. У результаті жоден з них не є батьком дитини. Про це розповіла мати дівчинки Анна, передає "Високий замок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все було по любові" – вітчим 12-річної породіллі розповів подробиці народження її дитини

"У поліції сказали, якщо Таня не зізнається, визнаємо її неадекватною, а дитину заберемо. Тоді вона призналася. Провели нову ДНК-експертизу, яка підтвердила, що це двоюрідний брат Тані — Остап. Йому 14 років. Він син мого брата Михайла від першого шлюбу", – розповіла мати Тетяни.

12-річна Тетяна Лучишин у вересні торік народила дівчинку, однак відмовлялась назвати ім'я справжнього батька дитини. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Мати Тетяни стверджувала, що вагітність доньки не помічала. Бачила, що вона набрала кілька кілограмів із літа. Але особливої уваги цьому не надала. Мови про те, що немовля залишать у лікарні, не було.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто батько дитини 12-річної школярки зі Львівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі