четвер, 12 січня 2017 14:13

Стали відомі подробиці кривавої стрілянини по поліцейських
8

На Дніпропетровщині начальник поліції шляхом переговорів умовив озброєного стрілка здатися. Коли поліцейські приїхали на виклик, двоє людей були вже тяжко поранені. Ще двоє зазнали легких осколкових поранень. Поліцейське авто було розстріляне.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"7 січня у селі Новоолександрівка на вулиці Янтарна озброєний чоловік захопив будинок та стріляв в охоронців. Вони отримали вогнепальні поранення тулубу та живота. Поліцейські не постраждали, лише авто. У нього було випущено більше 7 куль. Як виявилося, причина нападу - конфлікт із власниками будинку. Він був у заставі в банку та проданий іншому господарю. Таким чином, новий власник доводив своє право власності. 40 поліцейських задіяли аби затримати зловмисника. Поряд із ним лежала велика кількість зброї - граната Ф-1, мисливський карабін, пневматична гвинтівка з оптичним прицілом, близько 40 патронів, бронежилет. В авто "Toyota Land Cruiser" знайшли гладкоствольну рушницю, карабін та ще понад 100 патронів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт у Лук'янівському СІЗО: наглядачі 2 години ховалися в зброярні

"Нам вдалося умовити підозрюваного впустити мене до будинку. У ході переговорів я впевнив чоловіка здати автомат та гранату, які він тримав у руках. Це дало можливість уникнути більших жертв", - розповів начальник Дніпровського відділу поліції Андрій Бідило під час прес-конференції у Головному управлінні поліції.

Начальник обласної поліції Ігор Репешко нагородив подякою та годинником лікаря невідкладної допомоги Миколу Отскочного, який не побоявся попасти під кулі та вчасно надав допомогу важкопораненим.

Наразі на автомобіль наклали арешт. Зброю та речові докази вилучили та направили на експертизу. Стрілка тримають під вартою. Триває слідство.

Під Дніпром 5 невідомих взяли в заручники господарів будинку. Стріляли та кидали гранати в охоронців та поліцейських. Двоє в реанімації. В третього - прострелений живіт та рука. Нападників затримав спецпідрозділ.
Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці кривавої стрілянини по поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі