неділя, 31 січня 2016 14:42

Штаб готується до тимчасової ізоляції ДНР та ЛНР

Штаб готується до тимчасової ізоляції ДНР та ЛНР

Контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО можуть бути тимчасово перекриті через інформацію про підготовку бойовиками провокацій.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"У зв'язку з тим, що кількість провокаційних обстрілів бойовиками українських КПВВ збільшується, і щоб зірвати можливу провокацію бойовиків, командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття КПВВ, з відповідним зверненням до міжнародних організацій, які займаються моніторингом виконання Мінських домовленостей", - заявили в штабі.

Крім того, були опубліковані фото наслідків обстрілу КПВВ Мар'їнка та напрямок, з якого велися обстріли, а також відео з камер спостереження, на якому зафіксований момент обстрілу.

"Глашатаї фейкових утворень не припиняють поширювати брехню, перекладаючи провину за свої злочини на Збройні Сили України. Насправді 28 січня в 21:10 проросійські найманці ДНР з БМП і АГС обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду" Мар'їнка ". 30 січня в 22: 20 під мінометний обстріл бойовиків потрапив український блокпост неподалік КПВВ "Майорського", - йдеться в повідомленні штабу.

Нагадаємо, за минулу добу, 30 січня, бойовики 36 раз обстріляли опорні пункти сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Штаб готується до тимчасової ізоляції ДНР та ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі