четвер, 12 квітня 2007 13:29

Справи Бакая, Боделана та Щербаня закрили під тиском коаліції. Опитування

Справи Бакая, Боделана та Щербаня закрили під тиском коаліції. Опитування
32% опитаних вважають, що Генпрокуратура закриває відкриті у 2005 році резонансні кримінальні справи (проти Володимира Щербаня, Ігоря Бакая, Руслана Боделана та ін.) під тиском антикризової коаліції; лише 12% не погодились з цим твердженням. Про це свідчать результати соцопитування, яке проводив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС).

За останні півроку частка громадян, які очікують від Уряду ефективної боротьби з корупцією зменшилась удвічі (до 12%). Водночас, на думку половини громадян, рівень корупції в Україні за останні півроку зріс.

Опитування проводили протягом 22-29 березня 2007 р., 29 березня-3 квітня. Методом інтерв"ю опитали 2037 та 2041 респондент відповідно, які мешкають в усіх областях України, у Криму та у Києві за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5) не перевищує 3.5% для показників близьких до 50%, 3,0% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Справи Бакая, Боделана та Щербаня закрили під тиском коаліції. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі