четвер, 30 січня 2020 14:20

Справа Зайцевої-Дронова: відомо, коли розглянуть касаційну скаргу засуджених

Справа Зайцевої-Дронова: відомо, коли розглянуть касаційну скаргу засуджених
Харків'яни Олена Зайцева та Геннадій Дронов отримали по 10 років в'язниці за масштабну аварію. Вирок оскаржуть у Верховному суді. Фото: Укрінформ

Верховний суд України призначив дату розгляду скарги адвокатів Олени Зайцевої та Геннадія Дронова на вирок через ДТП у центрі Харкова 18 жовтня 2017 року.

Засідання відбудеться 3 квітня, о 10.30. Про це йдеться в ухвалі, опублікованій на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: вітчиму Зайцевої повернули розбитий Lexus

"Закінчити підготовку та призначити касаційний розгляд кримінального провадження за касаційною скаргою адвоката Плетньової Ю. В. та адвоката Токарева Г. В. на вирок Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019 року та ухвалу Харківського апеляційного суду від 14 серпня 2019 року на 3 квітня 2020 року, о 10:30", - сказано в документі.

Аварія сталася ввечері 18 жовтня 2017 року в Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, врізався у Volkswagen Геннадія Дронова, внаслідок чого загинули шестеро людей: п'ятеро на місці, а шоста жертва аварії померла після тижневої коми. 26 лютого торік обом водіям суд виніс вирок - 10 років за ґратами. Також вони мають виплатити 1 млн грн компенсації потерпілим.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої-Дронова: відомо, коли розглянуть касаційну скаргу засуджених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі