середа, 08 липня 2020 17:57

Спокусились на пенсію: нові подробиці убивства співмешканців

Спокусились на пенсію: нові подробиці убивства співмешканців
На Житомирщині знайшли вбитими 58-річну жінку та її співмешканця, 60 років. Підозрюваних затримали. Це 18 та 19-річний місцеві мешканці. Фото: zt.npu.gov.ua

Триває слідство у справі про вбивство співмешканців 58 та 60 років у Іршанську на Житомирщині.

Слідчі з'ясували, що у вечір убивства в них гостювали двоє місцевих 18 та 19 років. Разом із господарями вони випивали. Чоловік у той день отримав пенсію, і за головною версією слідства, саме через це й поплатився життям.

Начебто, гості почали відбирати гроші і задушили чоловіка. Жінка почала тікати, її наздогнали в лісі і теж задушили, йдеться в ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклих під Києвом чоловіка і жінку знайшли закопаними в лісі

Обох підозрюваних уже затримали.

"Допитано ряд свідків, понад 100 осіб, це місцеві мешканці. Вивчено камери, проведено їхній аналіз, що показав причетність юнаків до вчинення цього злочину", - каже керівник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

7 липня в Іршанську на Житомирщині під лісом перехожі знайшли вбиту 58-річну жінку. Пізніше поліція виявила у її квартирі труп 60-річного співмешканця. Оперативники встановили причетність до злочину чоловіків 18 і 19 років. Одного затриманого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності. Зараз за вбивство чоловікам загрожує до 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Спокусились на пенсію: нові подробиці убивства співмешканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі