субота, 08 червня 2024 13:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Спецоперація ГУР: джерела повідомили деталі атаки по аеродрому Моздок

Спецоперація ГУР: джерела повідомили деталі атаки по аеродрому Моздок
Дрони атакували аеродром Моздок у Північній Осетії. Фото: скріншот

Атака безпілотників на аеродром у російській Північній Осетії 8 червня була спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України.

Дрони були націлені на аеродром Моздок, з якого злітають літаки, що атакують Україну. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела в ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін змінив риторику про ядерну зброю та "червоні лінії" - аналітики

"Це - планова робота української розвідки та успішне застосування удосконалених вітчизняних засобів", - зазначило джерело.

Співрозмовник підтвердив, що це перша атака на аеродром Моздок та додав, що зона ураження на території держави-агресора розширюється і мова йде саме про українські засоби.

"Військові об'єкти ворога, які задіяні в геноцидній війні Росії проти українців, не повинні бути у безпеці", - зазначив співрозмовник видання.

У суботу 8 червня було зафіксовано атаку дронів на Північну Осетію в РФ. Там розташований аеродром Моздок, з якого злітають літаки, що атакують Україну.

Міноборони РФ офіційно повідомило, що вранці один безпілотний літальний апарат було знищено над територією Республіки Північна Осетія-Аланія.

Зараз ви читаєте новину «Спецоперація ГУР: джерела повідомили деталі атаки по аеродрому Моздок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі