середа, 26 квітня 2017 15:53

Повідомили подробиці поранення поліцейського колегою

Повідомили подробиці поранення поліцейського колегою
30-річний поліцейський порушив вимоги інструкції із заходів безпеки при поводженні зі зброєю і поранив на рік молодшого колегу. Фото - 061

29-річного запорізького патрульного поранив 30-річний колега із пістолета "Форт" у кімнаті для чистки зброї. Про це журналістам повідомив начальник Управління патрульної поліції Запоріжжя Роман Пилипенко.

"Інспектор патрульної поліції порушив вимоги інструкції із заходів безпеки при поводженні зі зброєю. Постріл зі своєї табельної зброї здійснив з необережності. Оскільки не дістав магазин з основ рукоятки, вимкнув запобіжник, відвів затвор у заднє положення і повернув назад. Внаслідок цього його колега отримав вогнепальне поранення в черевну порожнину", — розповів Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський напідпитку стріляв у кривдників дружини

Постраждалого відразу ж госпіталізували у міську лікарню №5, де прооперували. Куля зачепила ліву нирку та шлунок. За попередніми даними, його життю нині нічого не загрожує. Поранений не має ніяких претензій до колеги.

За фактом ненавмисного нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості відкрито кримінальне провадження. Патрульний, що поцілив у колегу, на час слідства відсторонений від роботи. Утім, якщо суд визнає його не винуватим у пригоді, його поновлять на робочому місці, повідомив керівник Патрульної поліції Запоріжжя.

25 квітня у Запоріжжі під час тренувальних стрільб близько 13.00 патрульний поліцейський нібито випадково підстрелив колегу.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили подробиці поранення поліцейського колегою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі