четвер, 19 лютого 2015 13:32

Щонайменше 5 українських бійців опинилися в полоні при виході з Дебальцевого

Щонайменше 5 українських бійців опинилися в полоні при виході з Дебальцевого
Фото: ЕРА

Стали відомі прізвища й імена бійців 3-го полку спецназу, які супроводжували конвой для бійців, що потрапив у полон під Дебальцевим.

Про це "Українській правді" повідомили джерела у військових колах.

За інформацією співрозмовника, у полон потрапили 5 людей.

Це молодший сержант Олександр Коріньков, старшина Сергій Глонар, старший солдат Олексій Сазонов, старший сержант Віталій Кравець і солдат Віталій Алєксін.

Невідома доля ще трьох бійців – Юрія Бутусова, Вадима Довгорука і Віталія Федитника.

За інформацією співрозмовника, у вівторок військовослужбовці 101 окремої бригади охорони Генштабу ЗСУ та 3 окремого полку спецпризначення під час виконання бойового завдання з супроводу військових вантажів під самим Дебальцевим потрапила у засідку та полон.

У штабі АТО не знають точної кількості полонених під Дебальцевим українських військових.

"Бойовики відмовляються поки що від обміну полоненими "всіх на всіх". Точна кількість наших військовослужбовців, що потрапили до рук бойовиків, поки що невідомо. Як тільки ми будемо знати - це буде зрозуміло після переговорів з бойовиками, скільки людей там зараз знаходиться - ми цю цифру скажемо", - сказав Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Щонайменше 5 українських бійців опинилися в полоні при виході з Дебальцевого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі