вівторок, 03 червня 2014 22:50

Сьогодні в Слов'янську двоє українських військових загинули, 45 поранені - Тимчук

Сьогодні в Слов'янську двоє українських військових загинули, 45 поранені - Тимчук
Фото: 24tv.ua

В ході проведення активної фази антитерористичної операції у вівторок в Слов'янську (Донецька область) загинуло 2 українських військових, 45 поранені. Про це повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи ''Інформаційне опір'' Дмитро Тимчук.

"У ході сьогоднішньої антитерористичної операції на Донбасі знищено близько 300 терористів, близько 500 бойовиків поранені. Втрати з боку сил АТО - 2 загиблих, 45 поранені", - написав він на своїй сторінці Facebook у вівторок ввечері.

Тимчук також відзначив "високий рівень взаємодії" .

"Мабуть, вперше за весь час проведення АТО відзначається високий рівень взаємодії між підрозділами силових структур, задіяними в операції. АТО триває", - написав Тимчук.

Раніше, керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов повідомив, що в ході проведення активної фази антитерористичної операції у вівторок в Слов'янську (Донецька обл.) загинуло двоє українських силовиків, 42 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Слов'янську двоє українських військових загинули, 45 поранені - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі