четвер, 08 листопада 2018 11:36

"Що називається, "сиділа в телефоні", - розповіли про вбиту 15-річну дівчину

"Що називається, "сиділа в телефоні", - розповіли про вбиту 15-річну дівчину
Кажуть, що вони майже ні з ким не спілкувалися, але ні з ким і не сварилися. Фото:i.obozrevatel.com

15-річна Аліса Онищук, яку зґвалтували і вбили, приїхала до Покотилівки на Харківщині разом із матір'ю та молодшою сестричкою Аліною кілька років тому, нібито ховаючись від батька дівчаток.

Про це стверджують місцеві жителі, які зізнаються, що майже нічого не знають про сім'ю, - пишуть "Факти" .

Кажуть, що вони майже ні з ким не спілкувалися, але ні з ким і не сварилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 15-річної школярки під Харковом: знайшли цінного свідка

"Наскільки я чула, Віка - мама Аліси - до Покотилівки поїхала від свого чоловіка. У них були якісь проблеми. Що саме сталося у подружжя, я точно не знаю, а чутки передавати недобре. Аліса якось мені сказала, що не хоче, щоб тато знав, де вони живуть", - говорить мешканка Покотилівки Олена.

"Аліса - дуже хороша дівчинка, привітна. Часто бачила її на лавочці біля їхнього будинку. Вона майже завжди, що називається, "сиділа в телефоні". Але це не дивно. Багато підлітків зараз не випускають мобілок з рук. До речі, я з подивом дізналася, що Алісі вже 15 років. На вигляд їй років 12, як мені здавалося", - написала у соціальних мережах місцева жителька Галина.

Подруга Аліси категорично спростовує, що дівчинка могла вживати алкоголь або наркотики.

"У соціальних мережах я читала, що Аліса нібито наркотики вживала або спиртним розважалась... Я взагалі не розумію, звідки такі чутки беруться? Тим паче, що пишуть про це люди, які не були знайомими з Алісою. Моя подружка не любила галасливих компаній. Ні спиртного, ні наркотиків вона ніколи не пробувала. Це я точно знаю!"

"Я дружила з нею, - зізналася 15-річна Ганна. - Що можу сказати про Алісу? Ми разом вчилися у ліцеї. Вона була завжди дуже старанною. Оцінки були хороші. Любила казку Керролла "Аліса в країні чудес". Говорила, що це твір майже про неї".
Аліса дружила з хлопчиком із Новоселівки. Вони часто телефонували один одному, цей хлопчик начебто її ровесник, каже дівчинка.

На Харківщині розшукують вбивцю 15-річної Аліси Онищук із селища Бабаї. Дівчину зґвалтували, задушили та пограбували, за попередньою інформацією.

Зараз ви читаєте новину «"Що називається, "сиділа в телефоні", - розповіли про вбиту 15-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі