четвер, 23 липня 2015 13:17

Снаряди бойовиків долітають до другої лінії оборони. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 23 липня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 22 липня
Ситуація на Донбасі. 21 липня

Російсько-терористичні війська і не думають про припиненні вогню.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Gazeta.ua.

"На Луганському напрямку триває відносне затишшя, противник лише 1 раз відкривав вогонь . Це відбулося у с. Кримське. Також постріли бойовиків зі стрілецької зброї та гранатометів відбувалися у Станиці Луганській, Щасті та Золотому. 

Донецький напрямок. З боку НЗФ продовжуються мінометно-артилерійські обстріли наших позицій першої та другої лінії оборони у районі Світлодарська. Підкреслюємо, що бойовики ведуть вогонь також і у світлу пору доби.

У районі Горлівки ворожий вогонь не вщухає по всьому периметру, але найбільш складна ситуація поблизу с. Новгородське, де противник двічі відпрацював по позиціях сил АТО з використанням гармат калібром 122 мм.

На північний захід від Донецька ситуація найважча. Саме на ділянку фронту від Авдіївки до Мар'їнки припадає близько 2/3 усіх фактів порушення режиму тиші з боку ворога. Противник зосередив значні сили на передовій, у тому числі й важке озброєння. Зокрема, від артилерійської батареї у Путилівському лісі до лінії зіткнення менше 4 км.

Не зважаючи на щільний вогонь противника, сили АТО міцно утримують периметр, лінія фронту залишається стабільною.

На Маріупольському напрямку зараз триває затишшя, зафіксовано лише 2 короткотривалі збройні провокації НЗФ, це відбулося поблизу с. Широкине", - розповів Мотузяник.

Зараз ви читаєте новину «Снаряди бойовиків долітають до другої лінії оборони. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі