понеділок, 12 грудня 2011 14:18

Смертельне ДТП на Рівненщині:"Хонда" збила велосипедиста і зникла

У суботу, 10 грудня, о 19.00 на автодорозі в селі Немовичі Сарненського району на Рівненщині автомобіль "Хонда" збив на смерть велосипедиста. Водій втік з місця ДТП.

"Нам не вдалося поки що достовірно встановити авто. Орієнтовно, то була "Хонда", бо на місці ДТП знайшли емблему та декоративну планку марки цього автомобіля. Відомо, що машина рухалася зі сторони райцентру Сарни в напрямку Рівного. У Немовичах наїхала на велосипедиста, який перетинав проїзду частину дороги з правої сторони на ліву по ходу руху транспортного засобу", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Рівненщини.

51-річний велосипедист загинув на місці пригоди. Його труп доставили в морг Сарненської центральної райлікарні. Водій з місця ДТП утік.

Нагадаємо, що в листопаді 21-річний мешканець Брестської області Білорусі у Рівному на мікроавтобусі збив школяра і зник з місця пригоди.

Правоохоронці зупинили мікроавтобус, на якому було скоєнно ДТП, на автодорозі до райцентру Сарни. У нього було розбите скло на правій фарі. Спершу водій заперечував, що збив в обласному центрі дитину. Проте потім зізнався в скоєному.

Зараз ви читаєте новину «Смертельне ДТП на Рівненщині:"Хонда" збила велосипедиста і зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі