пʼятниця, 07 травня 2021 10:26

Смертельна пожежа в офісному центрі: показали фото 21-річної загиблої

Під час пожежі в офісній будівлі по вул. Бевза, 34 у Вінниці загинула 21-річна Анастасія Ріщук. Вона місцева, винаймала офіс - займалась виготовленням свічок ручної роботи.

Була заміжня. Батьки Анастасії за кордоном на заробітках. До Вінниці планували повернутись наступного тижня, повідомляє vinnitsa.info.

Автор: vinnitsa.info
  Під час пожежі в офісній будівлі     у Вінниці загинула 21-річна Анастасія Ріщук
Під час пожежі в офісній будівлі у Вінниці загинула 21-річна Анастасія Ріщук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не одразу зрозуміли, що палає: свідок про смертельну пожежу в офісному центрі

Анастасія до останнього говорила зі своїм чоловіком по телефону, аж доки не втратила свідомість. Крім того, колеги нібито бачили, що вона впала під час спроби евакуації, але не допомогли вибратися. Таку версію оприлюднив у Facebook ветеран війни на Донбасі, вінничанин Олександр Грамарчук "Гром". Однак очевидиця Юлія Піскунова в коментарях зазначила, що насправді Анастасії нібито не допомогли через те, що вона вибиралася з приміщення останньою. Крім того, жертву пожежі хотіли врятувати цивільні чоловіки, але їх у палаючу будівлю не пустили рятувальники.

Сьогодні, 7 травня, слідчо-оперативна група та криміналісти продовжують працювати на місці події, повідомила начальниця відділу комунікації обласної поліції Анна Олійник.

"Вилучаються документи, встановлюються власники приміщень, особи, відповідальні за пожежну безпеку", - каже Олійник.

Справу розслідують як порушення вимог пожежної безпеки, за що передбачено до восьми років в'язниці.

Офісна будівля на вул. Бевза, 34 у Вінниці зайнялася 6 травня орієнтовно о 12:34. Через велику площу пожежі й сильний вітер вогонь швидко поширювався. Рятувальникам удалося запобігти перекиданню вогню на розташоване під одним дахом приміщення Укргазбанку й кафе. О 14:11 пожежу локалізували, о 16:20 - загасили.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна пожежа в офісному центрі: показали фото 21-річної загиблої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі