понеділок, 16 серпня 2021 08:30

Смерть мера Кривого Рогу: озвучили неочікувану версію

Смерть мера Кривого Рогу: озвучили неочікувану версію
На порозі власного особняка у селі Вільне знайшли вбитим мера Кривого Рогу 48-річного Костянтина Павлова. Фото: t.me/ol_taimurzin

Смерть мера Кривого Рогу Костянтина Павлова може бути пов'язанна з викриттям у місті організованого злочинного угруповання – "банди Хіпака". Її лідера Олександра Овчаренка називали "смотрящим за містом".

Дві такі резонансні події поруч статися просто так не можуть. Убивство може бути помстою, вважає підполковник міліції запасу, криміналіст, експерт Української федерації професіоналів безпеки Сергій Пархоменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель мера Кривого Рогу: що розповіла сусідка покійного

"Мер, ймовірно, співпрацював зі слідством, надавав інформацію, можливо, щось знав. Завдяки його підтримці, його даним, були проведені затримання. Тому вбивство може бути зведенням порахунків", – зазначає Пархоменко, передає "Сьогодні".

Додав, що слід діждатися результатів криміналістичної експертизи, які допоможуть зрозуміти, чи можливо взагалі отримати поранення, як у Павлова, вистріливши в себе. Але він сумнівається, що йдеться про самогубство.

15 серпня близько 16:00 на порозі власного особняка у селі Вільне знайшли мертвим мера Кривого Рогу 48-річного Костянтина Павлова. Тіло виявили на веранді. Лежав на спині із вогнепальним пораненням в області серця. Верхня частина тулуба на вулиці, нижня – в будинку. Ліворуч – зброя та одна гільза. Справу розслідують як умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Смерть мера Кривого Рогу: озвучили неочікувану версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі