вівторок, 16 серпня 2022 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Смажений" ранок в окупантів: у Мелітополі двічі рвонуло біля підстанції

"Смажений" ранок в окупантів: у Мелітополі двічі рвонуло біля підстанції
У Мелітополі ролунали два вибухи в районі підстанції. Зупинилось мовлення ефірного телебачення, захопленого окупантами. Фото: міська рада Мелітополя

16 серпня о 7:00 в захопленому окупантами Мелітополі на Запоріжжі пролунали два вибухи в районі підстанції.

Після цього зупинилося мовлення ефірного телебачення, захопленого окупантами. Про це в Telegram повідомив мер міста Іван Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухи в Мелітополі: Федоров розповів, як заметушилися окупанти

"Ранок окупантів вже другий тиждень поспіль починається точно не з кави. Зафіксовано два вибухи в районі підстанції. Після цього зупинилося мовлення ефірного телебачення, захопленого рашистами. За попередньою інформацією, пошкоджено транзитний кабель", - розповів Федоров.

Додав, що як не намагається російська пропаганда "промити мізки" мешканцям – у них нічого не виходить. Мелітопольці тримають оборону, а сили спротиву – "знешкоджують все рашистське".

Українські партизани "привели" у повну непридатність залізничний міст на південно-західному напрямку від тимчасово захопленого Мелітополя, повідомив мер міста Іван Федоров. Тепер росіяни не зможуть отримувати підкріплення зі сторони Криму.

За словами Федорова, в Мелітополі та найближчих населених пунктах окупанти проводять масові фільтраційні заходи, але жодного партизана вони так і не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «"Смажений" ранок в окупантів: у Мелітополі двічі рвонуло біля підстанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі