середа, 25 жовтня 2017 23:08

Скоєно замах на нардепа Мосійчука

Скоєно замах на нардепа Мосійчука
Нардеп Ігор Мосійчук отримав поранення в результаті нападу. Фото: 112

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук постраждав у результаті вибуху сьогодні ввечері. Про це повідомила прес-служба Мосійчука на його сторінці в Facebook.

"На виході з телеканалу "Еспресо", коли він виходив з будівлі, стався спрямований вибух. Ігор Мосійчук поранений, його везуть в лікарню", - заявили в прес-службі нардепа.

Факт вибуху підтвердили в поліції. Про це повідомила начальник відділу комунікації столичної поліції Оксана Блищик в Facebook.

"В результаті вибуху автомобіля в Солом'янському районі постраждали дві людини. На місце події виїхали всі профільні служби. О 22:05 В поліцію надійшло повідомлення про вибух автомобіля по вулиці Адама Міцкевича в Солом'янському районі. На місце виїхали всі профільні служби. За попередньою інформацією, постраждали дві людини. Інформація уточнюється", - написала Блищик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За провокацію насильства суддею у справі Коханівського, суддя може бути позбавлена недоторканності – депутат Мосійчук

Як пише "Еспрессо" з посиланням на свідчення очевидців, вибухнув мотоцикл, на якому прибули двоє людей. За словами телеканалу є один важко поранений, другий - у дещо кращому стані.

Як заявила прес-секретар Ігоря Мосійчука, Анна Сеник, вибухнула машина, яка була припаркована під будівлею каналу, коли нардеп виходив з будівлі телеканалу.

"Коли він виходив разом зі своїм охоронцем з будівлі, машина, яка була припаркована біля входу телеканалу вибухнула. Стан охоронця мені, на жаль, невідомий. Я знаю тільки від свідків, від водія, що він впав і був закривавлений на ґанку. Ігоря Володимировича забрали лікарі, поки його доставили в лікарню і надають допомогу. Які у нього травми, невідомо. Я знаю, що він був весь закривавлений. Свідки сказали, що машина була припаркована перед тим, як він приїхав на телеканал, стояла увесь час його ефіру. Вибух стався саме в той момент, коли він вийшов на сходи", - заявила Сеник.

Також стало відомо, що під час вибуху був поранений політолог Віталій Бала.

30 березня в машину народного депутата Володимира Парасюка кинули гранату. Парасюк залишився неушкодженим.

Зараз ви читаєте новину «Скоєно замах на нардепа Мосійчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі