пʼятниця, 30 жовтня 2020 14:38

Школярки побили знайому, бо розповсюджувала про них чутки

Школярки побили знайому, бо розповсюджувала про них чутки
Неповнолітня потерпіла розповсюджувала неправдиві чутки про трьох малолітніх дівчат. Їх це обурило та вони вирішили провчити дівчину кулаками Фото: newsmakers.com.ua

У Херсоні поліцейські моніторили інтернет і виявили відео, на якому били неповнолітню. Сталося це в Таврійському районі міста.

"На відео троє дівчат били потерпілу посеред вулиці. Наразі правоохоронці опитують чотирьох дітей, які присутні на відео та їх батьків. Зі слів дівчат встановлено, що неповнолітня потерпіла розповсюджувала неправдиві чутки про трьох малолітніх дівчат. Їх це обурило та вони вирішили провчити дівчину кулаками. Учасникам бійки від 13 до 14 років", - повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річна дівчинка повісилася після бійки батьків

Триває досудове розслідування. Опитують усіх учасників інциденту, встановлюють свідків та осіб, які знімали бійку.

У селищі Білозерка Херсонській області школярки влаштували жорстоку бійку. Хлопець знімав усе на відео. 13-річні дівчата почали сперечатися і згодом суперечка переросла в бійку.

Зараз ви читаєте новину «Школярки побили знайому, бо розповсюджувала про них чутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі