понеділок, 18 березня 2013 13:46

Школяра вбило струмом на залізниці в Одесі

Школяра вбило струмом на залізниці в Одесі
Хлопця вбило струмом на очах у друзів. Фото: oboibesplatno.ru

Учень 9 класу школи № 45 в Одесі загинув від удару електричним струмом, граючи в "доганялки" з друзями.

Як передає "Одеса. Коментарі", про це повідомили в Лінійному управлінні МВС України на Одеській залізниці. За даними правоохоронців про подію повідомив начальник караулу воєнізованої охорони ст. Одеса-Застава-1. Інцидент стався пізно увечері в неділю, 17 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині 9-річний хуліган ледь не загинув, кидаючи каміння по поїздах

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 15-річний підліток, який проживав недалеко від залізниці, у вечірній час разом з 19-річним приятелем і 15-річною подругою вирішили прогулятися по перону станції. Наздоганяючи один одного, хлопці вибігли на колії, де стояли порожні залізничні цистерни під олії. Під час гри підліток, не усвідомлюючи небезпеки, піднявся сходами на цистерну і на очах своїх товаришів був вражений електрострумом високої напруги. Лікарі швидкої медичної допомоги, які приїхали на виклик, врятувати потерпілого вже не змогли.

Підліток з благополучної сім'ї. Разом з тим, було встановлено, що перед прогулянкою друзі вживали спиртні напої, що, можливо, і стало однією з причин трагедії.

Зараз ви читаєте новину «Школяра вбило струмом на залізниці в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі