четвер, 13 лютого 2014 11:31

Школяр на Рівненщині допоміг спіймати злодія, який обкрадав сільраду
2

Мобільний телефон за свою сміливість отримав позавчора 14-річний Юрій Стежко, учень Мирогощанської школи у Дубенському районі Рівненської області. Напередодні школяр допоміг міліціонерам затримати злодія, який обкрадав сільську раду.

Пригода трапилася минулої неділі, коли сільська рада була закрита. Хлопець прогулювався вулицею Миру й звернув увагу на підозрілий шум у приміщенні.

"Я глянув у той бік і раптом хтось на моїх очах викинув з вікна сільради ноутбук - просто на сніг. Це зробив дорослий чоловік, який був всередині – я одразу зрозумів, що це злодій. Крикнув йому, що зараз покличу на допомогу людей і ще міліцію позву, однак він мене не злякався, - розповідає восьмикласник. – Тоді я чимдуж побіг до нашого секретаря сільради, яка живе неподалік. Разом з нею й викликали міліціонерів. На щастя, крадій втекти не встиг".

Чоловіка схопили – виявилося, що він місцевий житель. Того дня він мав робити ремонт у приміщенні сільради, однак в одному з кабінетів йому впала в око комп'ютерна техніка, яку він і вирішив поцупити.

"Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом крадіжки, - каже Олеся Шевченко з Дубенського міськвідділу МВС. – А хлопчика вже у вівторок 11 лютого нагородив начальник нашого відділу Володимир Качан. Школяру за проявлену рішучість та допомогу міліції вручили грамоту та новенький мобільний телефон".

Зараз ви читаєте новину «Школяр на Рівненщині допоміг спіймати злодія, який обкрадав сільраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі