середа, 15 березня 2023 10:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Скільки ракет збила українська ППО з початку масованих атак: у Повітряних силах розповіли

Скільки ракет збила українська ППО з початку масованих атак: у Повітряних силах розповіли
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, скільки російських ракет збила українська ППО. Фото: armyinform.com.ua

Від початку масованих російських ракетних ударів по Україні у вересні минулого року сили ППО збили близько 700 ворожих ракет.

Таким чином, своїми ударами по критичній інфраструктурі України Росія втратила величезний стратегічний запас ракет. Про це в ефірі національного телемарафону розповів речника Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні масштабна повітряна тривога: повідомляють про загрозу "Кинджалів"

"Уже до 700 ракет збиті українською протиповітряною обороною, не рахуючи дрони-камікадзе, їх теж понад 650 було збито", ‒ сказав Ігнат.

Він нагадав, що міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що загалом 820 ракет ‒ і крилатих, і балістичних ‒ було випущено Росією по українській критичній інфраструктурі з вересня минулого року.

На ранок 15 березня у Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 13 російських кораблів.

Чотири з них носії крилатих ракет "Калібр", повідомила пресслужба Військово-морських сил Збройних сил України. Загальний залп – до 28 ракет.

Зараз ви читаєте новину «Скільки ракет збила українська ППО з початку масованих атак: у Повітряних силах розповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі