неділя, 26 жовтня 2014 15:17

Ситуація на 32-му блокпосту залишається напруженою

Ситуація на 32-му блокпосту залишається напруженою
Фото: inukrnews.com

Сили АТО готують операцію з деблокування 32-го блокпосту Нацгвардії поблизу Смілого, який наразі перебуває в блокаді бойовиків.

Про це повідомив заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.

"Готується операція з деблокування цього блокпосту, наразі військовослужбовці забезпечені боєприпасами, харчуванням, усім необхідним для того, щоб дочекатися підмоги", - зазначив він.

Ситуація з блокпостом складна — неодноразово з'являлися повідомлення від волонтерів та журналістів, що у бійців закінчилися запаси харчів та питної води.

Вчора журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що бійці знаходяться в блокаді і вже 50 годин сидять без води, а в РНБО зазначили, що ситуація на 32-му  бпокпосту контрольована і бійцям намагаються доставити все необхідне.

Сьогодні журналіст Юрій Бутусов повідомив у Фейсбук: "Воду намагалися доставити, підготовлений цілий КРАЗ води. Але дорога заміновано і прострілюється. Тому першою пустили інженерну машину розгородження. Машина підірвалася і була обстріляна з гранатометів. Машину знищили, екіпаж контужений. Поки не можемо доставити воду".

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на 32-му блокпосту залишається напруженою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі