середа, 01 липня 2020 18:10

Син "житомирського стрілка" розповів про цькування

Син "житомирського стрілка" розповів про цькування
58-річного Анатолія Захаренка підозрюють в розстрілі семи людей. Фото: glavred.info

Сім'я Анатолія Захаренка із Новоселиці на Житомирщині, якого підозрюють у вбивстві сімох ветеранів АТО, понад місяць не з'являлася в рідному селі. І лише днями повернулася.

Дружина Ольга, старший син Петро та онука були весь цей час у Києві, каже молодший син підозрюваного Олексій. Усі жили в його орендованій однокімнатці.

"Вони переїхали до мене наступного дня після розстрілу. Сусіди розповідали, під будинок приїжджали невідомі, стукали, кричали, щоб виходили. Люди сказали, що мати поїхала. А "гості" ще довго допитувалися - куди", - розповів Олексій Захаренко, передає zhitomir-online.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирський стрілок приголомшив новою заявою

Пригадує події трагічної ночі. Його розбудила мати. Але через ридання чоловік нічого не міг розібрати, просив, аби брат пояснив.

"Так я і дізнався, що трапилося. Батько матері сам подзвонив. Він спочатку поліцію набрав, а потім дружину. Зізнався, убив сімох людей. У нього не було іншого виходу - він так не говорив, але я це прекрасно розумію. Просто так він би точно не стріляв. Може, щось про сім'ю сказали. Через те, що дорікнули, мовляв, і сам в армію не пішов, і ми з братом не служили. Але я не можу служити - у мене міжхребцева грижа. У Петра відстрочка - він сам дитину виховує. Я думаю, він зробив те, що повинен, якщо йому загрожувала небезпека. Батько не обманює - швидше за все, у нього і справді не було іншого виходу", - додав Олексій.

22 травня під Новоселицею Попільнянського району на Житомирщині 58-річний Анатолій Захаренко розстріляв сімох чоловіків. Ті приїхали відпочивати на його ставок. Разом вечеряли, випивали, посварилися. У розпалі власник схопив рушницю. Опісля викликав поліцію. Загиблим від 29 до 50 років. Усі в різний час служили в батальйоні імені генерал-майора Сергія Кульчицького. Жили в Києві. Серед причин убивства розглядають кілька версій. Офіційна – побутовий конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «Син "житомирського стрілка" розповів про цькування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі