четвер, 19 червня 2014 02:35

Сили АТО продовжують звужувати кільце навколо терористів - Селезньов

Сили АТО продовжують звужувати кільце навколо терористів - Селезньов
Фото: AFP

Українські військовослужбовці в рамках антитерористичної операції продовжують звужувати кільце навколо терористів і блокувати їх в населених пунктах і районах, підконтрольних бойовикам. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив спікер АТО Владислав Селезньов.

"У деяких населених пунктах тривають запеклі зіткнення. Сили АТО мають справу з навченими бойовиками і найманцями з Росії. Незважаючи на високу кваліфікацію і підготовку бойовиків, українські військовослужбовці, які за час проведення АТО придбали значний бойовий досвід, демонструють ефективні результати в зіткненнях з російськими бойовиками. Нерідко ціною власного життя рятували своїх товаришів", - повідомив він.

За словами Селезньова, доказом професіоналізму військовослужбовців, які задіяні в АТО, є великі втрати серед бойовиків, які, до речі, оснащені сучасною зброєю. Мова йде про системи залпового вогню БМ-21 "Град", ПЗРК, інших зразках зброї, яке має російський слід.

"Результатом превентивних дій підрозділів АТО у бойовиків кожен раз вилучаються російські зразки зброї. На жаль, не обійшлося і без втрат з нашого боку. Сили АТО продовжують виконувати поставлені Верховним головнокомандувачем Петром Порошенком завдання із забезпечення миру, стабільності і безпеки в регіоні", - резюмував Селезньов.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО продовжують звужувати кільце навколо терористів - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі