середа, 06 березня 2019 19:10

Сільський будинок облаштували під круту нарколабораторію

Сільський будинок облаштували під круту нарколабораторію
У с. Раковичів Радомишльського району на Житомирщині поліція викрила наркопритон. Фото - npu.gov.ua

У с. Раковичів Радомишльського району на Житомирщині поліція викрила наркопритон.

Був обладнаний у сільському будинку, оснащений камерами відеонагляду, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Місцеві мешканців звернули увагу на підозрілих чоловіків, які час від часу навідувались у сільський будинок і облаштували його камерами відеоспостереження. Про свої підозри люди розповіли дільничному. Для перевірки за вказаною адресою прибули поліцейські. Виявили у приміщенні охоронника, а під час огляду будинку викрили нарколабораторію", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До банди наркоділків входив поліцейський

У ході обшуку вилучили відра з інгредієнтами, відходами від виробництва, а також залишки готового продукту. Окрім того, було виявлено рослинну сировину, білий порошок та близько 30 півлітрових пляшок з рідинами, склад яких нині встановлюють експерти.

Поліцейські встановлюють обставини та усіх осіб, причетних до організації та функціонування нарколабораторії. Відкрито кримінальне провадження.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині поліцейські викрили наркокартель. У ході масштабної спецопрації затримали всіх членів угрупування – від ватажка до виробників і дрібних реалізаторів наркотиків і психотропів.

Зараз ви читаєте новину «Сільський будинок облаштували під круту нарколабораторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі