пʼятниця, 17 жовтня 2014 12:20

Силовики схопили бойовика із банди "Чечена", який полював на політиків

Силовики схопили бойовика із банди "Чечена", який полював на політиків
Фото: ipress.ua

СБУ "взяла" бойовика на прізвисько "Осетин" із банди "Чечена". Про це інформує прес-група Управління СБУ у Донецькій області.

"Завершуючи нейтралізацію маріупольського бандформування "Чечена", контррозвідка Служби безпеки України затримала громадянина України "Ш", 1972 р.н., - бойовика т.зв. "ДНР" на прізвисько "Осетин", який за завданням терористів готував диверсії щодо політичних діячів України вчасно їх перебування в зоні АТО", - йдеться у повідомленні.

Силовики встановили, що зловмисник брав участь у терористичній діяльності в складі незаконного збройного формування під командуванням військового коменданта Маріуполя - т.зв. "Чечена". За "сумлінне" виконання наказів - проведення низки диверсійних операцій, ватажок нагородив "Осетина" іменною зброєю.

Після звільнення Маріуполя бойовик, причаївся в місті і ховаючись на орендованій квартирі, підтримував зв'язок з терористами, виконуючи їхні доручення - збирав інформацію про розміщення українських військових, правоохоронців, проведення масових акцій, мітингів.

Найближчим часом бойовик планував виїхати з міста і в складі диверсійної групи "ДНР" організувати ряд збройних замахів на політичних діячів, що приїжджають в зону АТО.

14 жовтня оперативники затримали злочинця.

Зараз ви читаєте новину «Силовики схопили бойовика із банди "Чечена", який полював на політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі