понеділок, 23 червня 2014 14:03

Силовики отримали черговий доказ підтримки Росією терористів
3

Фото: facebook.com/vladislav.seleznev.94

Черговий доказ фактичної підтримки Росією дій бойовиків, які проводять диверсійно-розвідувальну діяльність на сході України, сьогодні отримали сили АТО.

В результаті проведення контрдиверсійних дій підрозділами АТО була виявлена засідка бойовиків, повідомив на своїй сторінці у "Фейсбук" спікер АТО Владислав Селезньов.

За словами Селезньова, професійно підготовлена і забезпечена в інженерному плані засідка дозволяє стверджувати, що облаштуванням позиції займалися військові професіонали.

Грамотно розставлені розтяжки із застосуванням бойових гранат повинні були убезпечити бойовиків від несподіваного нападу.

Трофеями українських військовослужбовців стали РПГ-26, кілька гранат РГД-5, магазини з патронами, у тому числі для снайперської гвинтівки 7,62 мм з бронебійним патроном типу Б-32, який здатний долати сучасні бронежилети.

Номенклатура і рік виготовлення зброї та боєприпасів дозволяє стверджувати, що захоплена у бойовиків зброя має російське походження.

Крім того, разом з боєприпасами знайдено пломба Федеральної митної служби Російської Федерації.

 

Зараз ви читаєте новину «Силовики отримали черговий доказ підтримки Росією терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі