вівторок, 17 червня 2014 16:03

Сили бойовиків під Краматорськом вичерпуються - Селезньов

Сили бойовиків під Краматорськом вичерпуються - Селезньов
Фото: espreso.tv

Джерела підтверджують, що бойовики продовжують обстрілювати густонаселені житлові райони. Спочатку від цих обстрілів страждав Слов'янськ, люди не знали що їм робити і всі хто міг, залишали місто. Вчора терористи переключилися на місто Краматорськ. У місті були помічений вантажний транспорт з встановленими на них мінометами і кулеметами.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Владислав Селезньов.

"Бойовиків не турбує доля мирних жителів, які в першу чергу страждають від мінометних обстрілів. Так, в результаті обстрілу Краматорська вже є перші постраждалі. За інформацією від джерел, бойовики і далі будуть продовжувати нагнітати паніку і провокувати масовий потік біженців з міст на сході України , так, як це було зроблено в Слов'янську.

Оскільки сили АТО протягом тривалого часу блокують бойовиків в даних населених пунктах, сили бойовиків, як фізичні так і технічні вичерпуються.

Для бойовиків дуже важливо зрежисирувати картинку для російських ТБ про біди та хаос в населених пунктах на сході України.
Для реалізації цих цілей бойовики знищують життєво важливі для міст артерії електро та водопостачання. У ці дні працівники енергетичної компанії в Слов'янську змушені під прикриттям сил АТО, фактично в бойових умовах проводити ремонт пошкодженого обладнання.

З цієї метою в Луганській області бойовики використовують системи залпового вогню БМ-21 Град, якими вони напередодні обстрілювали житлові будинки в Добропіллі. Вчора установка Град була помічена під Луганськом ", - пише Селезньов.

Зараз ви читаєте новину «Сили бойовиків під Краматорськом вичерпуються - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі