четвер, 29 травня 2014 15:46

Сили АТО знищили бойовиків, які збили український вертоліт з генералом

Сили АТО знищили бойовиків, які збили український вертоліт з генералом

У відповідь на дії терористів, які збили український вертоліт, сили АТО завдали артилерійського удару.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

"Здійснено артилерійський та авіаційний обстріл території, з якої вівся вогонь, в результаті - група злочинців, причетних до обстрілу, була знищена. Детальна інформація стосовно загиблих встановлюється. Також компетентними органами проводиться розслідування терористичного акту", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, за уточненими даними, 29 травня, близько 12-30, поблизу міста Слав'янська Донецької області, в районі проведення АТО попав під обстріл, що вівся із лісосмуги, та був підбитий.

В результаті події загинуло 12 чоловік – шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж гелікоптеру, та шість – представників спецпідрозділу МВС України. Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живим та перебуває у важкому стані. Серед загиблих - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО знищили бойовиків, які збили український вертоліт з генералом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі