субота, 20 серпня 2011 12:07

Сільголова-"свободівець" побив продавчиню

Сільголова-"свободівець" побив продавчиню

В Івано-Франківську 29-річний чоловік посеред дня жорстоко побив 27-річну продавчиню одного з салонів з продажу терміналів стільникового зв'язку. Злочинцем виявився сільський голова від ВО "Свобода", підприємець Василь Слободян.

Як пише Правда.if.ua, чоловік зайшов до магазину, щоб зустріти свого знайомого, який там працював. Однак того не виявилося на роботі. Чоловік почав говорити по телефону і час від часу говорив досить образливі репліки на адресу продавчині.

Коли одна з дівчат не витримала і зробила йому зауваження, доповнивши вимогою покинути магазин, "молодик сказав "зараз тобі буде замічаніє" і почав заламувати жінці руки та смикати за волосся. Так, тримаючи продавчиню за пасма, він з силою вдарив її головою до столу", пише видання.

За даними журналістів, потерпілу з діагнозом "струс головного мозку" було госпіталізовано до Обласної клінічної лікарні. Злочинцем виявився сільський голова села Михальче Городенківського району Василь Слободян – підприємець, обраний війтом від ВО "Свобода". За фактом вчинення насильства над особою потерпіла звернулась до правоохоронних органів.

Нагадаємо, схожий інцидент трапився з депутатом Луганської міськради від Партії регіонів Романом Ландіком, якого звинувачують у побитті дівчини в ресторані. В Інтернеті було поширене відео з камер спостереження, на якому зафіксовано, як Ландик кидається з кулаками на молоду дівчину, а пізніше починає тягати її за волосся по підлозі. Після скандалу Ландіка виключили з Партії регіонів і з фракції ПР у міськраді та ініціювали його позбавлення депутатського мандату.

Зараз ви читаєте новину «Сільголова-"свободівець" побив продавчиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі