середа, 12 грудня 2012 12:09

Сергій Павличенко зізнався у вбивстві судді Зубкова

Сергій Павличенко зізнався у вбивстві судді Зубкова
Сергій зізнається, що "батько попросив допомогти йому"

В інтернеті з'явилося відео, на якому Сергій Павличенко зізнається в тому, що вбивцею судді Зубкова був його батько.

Варто відзначити, що ніде не вказується дата зйомки цього ролика, пише ТСН.

Серед іншого, Сергій зізнається, що "батько попросив допомогти йому покарати Зубкова", який, на їх думку, виносив незаконні рішення.

Варто зазначити, що Сергій Павличенко не раз говорив, що зізнатися в співучасті у вбивстві його змусили під тиском з боку правоохоронних органів.

Також у мережі з'явилося відео, на якому Павличенко-молодший показує, як саме відбувалось вбивство в ліфті будинку судді Зубкова.

Сергій Павличенко і його батько Дмитро Павличенко були визнані винними в умисному вбивстві судді Печерського районного суду Сергія Зубкова. Суд вирішив, що 21 березня 2011 року батько і син Павличенки з метою помсти за винесення судового рішення у цивільній справі убили суддю в під'їзді будинку, де він проживав. Потерпілому було нанесено п'ять колото-різаних ран і два вогнепальні поранення. Крім того, після скоєння злочину один із засуджених вчинив замах на життя свідка у справі.

Павличенко-старший отримав довічне ув'язнення, а його син - 13 років позбавлення волі.


Зараз ви читаєте новину «Сергій Павличенко зізнався у вбивстві судді Зубкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі