неділя, 06 квітня 2014 19:17

Сепаратисти йдуть до Харківської облради, щоб "підтримати Донецьк і Луганськ"

Сепаратисти йдуть до Харківської облради, щоб "підтримати Донецьк і Луганськ"
Фото: mobus.com

Колона проросійськи налаштованих мітингувальників йде на площу Свободи.

"Все до облради! Підтримаємо Донецьк і Луганськ", - закликав людей з георгіївськими стрічками представник руху "Український Східний блок" Єгор Логвінов.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", цьому передувала сутичка біля театру ім.шевченка з нечисленними прихильниками Євромайдану, яких проросійськи налаштовані учасники мітингу прийняли за "Правий сектор".

Під час зіткнення з двох сторін летіли порожні пластикові пляшки і камені. Невідомі кидали також вибухові пакети, начинені болтами і газові балончики.

Проросійськи налаштовані мітингувальники заблокували автозак, в якому намагалися вивезти до десятка євромайданівців, у деяких з яких були розбиті голови. Міліції довелося створити коридор, по якому євромайданівці навпочіпки дісталися за пер.Классическому до ул.Клочковской (більше 500м), де їх чекав інший автозак. Проросійськи налаштовані мітингувальники кілька разів намагалися прорвати міліцейський кордон, вимагали, щоб евромайдановцы стали на коліна і "повзли так до своєї Європи", а також скандували "За Беркут!" та "Харків - російське місто!"

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти йдуть до Харківської облради, щоб "підтримати Донецьк і Луганськ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі