четвер, 26 червня 2014 08:31

Сім'я російського терориста з Липецька отримала "вантаж 200" і 30 тисяч рублів - ЗМІ

Сім'я російського терориста з Липецька отримала "вантаж 200" і 30 тисяч рублів - ЗМІ

Сім'ям росіян-терористів, які загинули в боях на Донбасі України виплачують компенсації в сумі 30 тисяч рублів.

Так "Вантаж-200" прийшов і до Липецька, - повідомляє "Комсомольська правда"

10 червня представник самопроголошеної "Донецької Народної Республіки", який представився Євгеном, повідомив телефоном родині Корольових про смерть їхнього сина Дмитра. Євген розповів, що 22-річний Дмитро Корольов був наймолодшим в підрозділі добровольців, у нього навіть було прізвисько "Малий". Він загинув під час бомбардування Донецького аеропорту. Незважаючи на сильний вогонь, його тіло вдалося винести з поля бою і помістити в місцевий морг.

"Коли я запитала, як можна забрати тіло Діми, Євген зразу перебив мене: "Не вимовляєте слово тіло, "вантаж" і тільки "вантаж", розмови можуть прослуховуватися, і зайві проблеми нам не потрібні", - розповіла мати Дмитра.

Тіло Дмитра Корольова привезли батькам з Ростовської області під покровом ночі на 12 червня.

"Дімочку привезли в цинковій труні, ніяких супроводжуючих, окрім водія катафалка, не було. Якщо і була слабка надія, що це помилка і в труні не наш син, то, після того як нам показали його посмертну фотографію, вона померла, - кажуть батьки хлопця. - Разом з тілом сина водій передав його паспорт, в якому знаходився залізничний квиток до Ростова, а також 30 тисяч рублів на організацію похорону..."

Як стало відомо виданню, за неофіційними даними, вже загинули як мінімум чотири жителя Липецької області, що відправилися добровольцями на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я російського терориста з Липецька отримала "вантаж 200" і 30 тисяч рублів - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі