пʼятниця, 17 червня 2016 18:28

Селяни вийшли на захист Олега Пеліна, якого звинувачують у корупції

Селяни вийшли на захист Олега Пеліна, якого звинувачують у корупції

Дві сотні жителів селища Радісне на Одещині на кілька годин узяли в облогу трасу Київ-Одеса. Люди погрожували її перекрити, якщо їхнього селищного голову не відпустить поліція, пише ТСН.

Селяни, які стали на його захист, переконують - гроші йому підкинули, бо ж вартість землі в Радісному не настільки висока.

За їхніми словами, за півроку до виборів самі вмовляли Олега Пеліна балотуватися на селищного голову.

Заяву на підтримку Пеліна з підписами селяни відправили з делегацією в Одесу. На суді вони проситимуть узяти його на поруки. До результату акцію протесту призупинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі затримали двох поліцейських

"Люди готові до радикальних дій. Хочуть перекривати трасу. Але зараз у нас тиха, спокійна акція підтримки нашого мера", - каже місцева жителька.

Нагадаємо, Олега Пеліна затримали напередодні в барі за підозрою в отриманні хабара. При ньому знайшли 90 тис. грн. Начебто, це половина суми, яку він вимагав за виділення 2-х ділянок у селищі. Спецоперацію проводила поліція Одеси та СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Селяни вийшли на захист Олега Пеліна, якого звинувачують у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі