пʼятниця, 09 вересня 2016 16:47

Сільський голова підробила документи, щоб відмовити бійцям АТО у видачі землі

Сільський голова підробила документи, щоб відмовити бійцям АТО у видачі землі
profi-ska.ru

У селі Михайлівка Олександрівського району Кіровоградської області сільський голова підробила рішення сесії про виділення земельних ділянок учасникам АТО - місцевим жителям.

"Двоє бійців АТО написали заяви про видачу їм земельної ділянки по 2 гектари кожному. Це питання винесли на сесію сільської ради. Усі депутати проголосували "за", тому що тут і сумніватися нема в чому, - бійці цього заслуговують. Проте сільський голова змінила вказані рішення сесії, виклавши їх як рішення про відмову у наданні такого дозволу. Один із бійців знову поїхав на Донбас, інший залишився в цьому селі. Були обурені. До іншого рішення сільради про виділення присадибної ділянки місцевій жительці голова внесла завідома неправдиву інформацію, збільшивши площу наданої землі з 1,37 гектари до 2,37 гектарів", - коментує ситуацію прокурор Микола Чебаненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старшого слідчого податкової зловили на хабарі в $10 тис.

На даний час жінці готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Коли провину доведуть, вона може провести за ґратами до 3 років.

Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Сільський голова підробила документи, щоб відмовити бійцям АТО у видачі землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі