середа, 05 червня 2019 09:59

Села стали річками: негода наробила лиха на Тернопільщині

Села стали річками: негода наробила лиха на Тернопільщині
Рясні зливи у вівторок на Тернопільщині випадали у різних районах. Фото:static.ukrinform.com

Ріка Золота Липа у Монастирському районі на Тернопільщині вийшла з берегів.

Після сильної грози річка розтеклась просто вулицями села Красіїв, написала користувач Надія Грона в Facebook.

"У селі Красіїв Монастириського району через опади підтопило 6 житлових будинків та орієнтовно 7 гектарів приватних присадибних ділянок. Для відкачування води на місці працює резервний караул та оперативна група районного сектору ДСНС", - повідомив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою погодою почнеться тиждень

Очільник Тернопільщини також повідомив, що у селі Соколів Бучацького району підтоплено 3 домогосподарства, на яких розміщується 6 будівель житлового та господарського призначення.

Рясні зливи у вівторок на Тернопільщині випадали у різних районах. Опівночі дощ після невеликої перерви відновився в обласному центрі.

У селі Качківка Ямпільського району на Вінниччині страшна злива на смерть травмувала жінку. Матір 4 дітей збив потужний потік води і болота. Це сталося у полі, коли випасала корову. Жінка послизнулася і впала у яр. Її тіло витягали рятувальники спецавтомобілем.

Зараз ви читаєте новину «Села стали річками: негода наробила лиха на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі